• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:2

Akşam'a Kalan Süre

KAPLAN; ORSAV ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATIYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, savunma sanayinin öncü kuruluşlarından ORSAV’ı ziyaret etti. Ziyaretler Kaplan, üreten ve yenilikçi sanayicilerimizin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.


DEMİREL’LE GÖRÜŞTÜ 

Kaplan, ORSAV A.Ş. Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Şube Yöneticisi Emre Demirel ile bir araya gelen Kaplan, çalışmalarla ilgili bilgi alarak yatırımlarla ilgili de istişarelerde bulundu. Kaplan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Fabrikanın üretim atölyelerini gezerek yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı bulduk. Emeklerinden dolayı yönetici ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Burada önemli bir yatırımın olduğunu belirtmek isterim. Ülkemiz için katkı sağlayan resmi ya da özel yatırımlar önümüzü daha da aydınlatacak. Türkiye Yüzyılı’nın yükselişi, teknolojiyi üreten ve geliştiren kıymetli sanayicilerimiz sayesinde olacak. Bizler AK Parti olarak gerek şehrimizde gerekse yurdumuzun farklı noktalarında tasarlayan, üreten ve yenilikçi olan sanayicilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

1988’DE KURULDU 

ORSAV’la ilgili bilgi veren Demirel “ORSAV 1988 yılında İstanbul’da kuruldu. Kurulduğu günden itibaren çeşitli sektörlere talaşlı imalat hizmeti verdi. 2002 yılında ise Türkiye’nin önde gelen silah üreticilerinin alt yüklenicisi olmuş ve bu tarih itibariyle savunma sanayisine yönelik hizmet vermeye başladı. 2015 yılında Ordu'da, 2019 yılında ise Kırıkkale'de şubelerini açarak çalışmalarına devam etmektedir. ORSAV, 3 ayrı lokasyonda toplamda 5000 metrekare üretim alanıyla, 150 artı CNC kapasitesi ve 350 personeliyle tamamen tabanca ve tüfek parçalarının üretimini gerçekleştirmektedir. Ordu Ulubey fabrikasında tabanca parçaları, Kırıkkale fabrikasında ise piyade tüfeği parçaları üretmektedir. ORSAV , ISO 9001 2015 kalite standartlarında üretim yapan, ayrıca 2016 yılından bu yana Millî Savunma Bakanlığı tarafından denetlenerek Tesis Güvenlik Belgesi ve Üretim İzin Belgesi almaya hak kazanmış bir firmadır. Kırıkkale Silah Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretimler sayesinde ülke savunmasına yönelik önemli bir hizmeti yerine getirmesinin yanı sıra yöredeki istihdama da katkı sağlamaktadır.” dedi. 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE TRT’DE

İlginizi Çekebilir

DOLMUŞ VE TRAKTÖR YANDI

İlginizi Çekebilir

YUKARIMAHMUTLAR İMAMI UMRE PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59969

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647